Almosetoft Consulting

PROFESSIONEL RÅDGIVNING

Velkommen til Almosetoft Consulting


Hvad kan Almosetoft Consulting hjælpe dig med?

Jeg hjælper dig med stort set alle de spørgsmål, der opstår, når din virksomhed har medarbejdere ansat. Jeg rådgiver om de spørgsmål, der opstår fra det tidspunkt, virksomheden ansætter en medarbejder, til medarbejderen forlader virksomheden igen.


Mere info

PROFIL


Jurist, tidligere selvstændig advokat, med 32 års erfaring i ansættelses- og arbejdsretslige forhold og emner. Har dagligt rådgivet virksomheder omkring ansættelsesforhold, virksomhedsoverdragelser og større afskedigelser. Har udgivet faglitteratur om varsling ved større afskedigelser.
Har forhandlet adskillige overenskomster med modstående forbund, primært som chefforhandler.

 
 
 
 
 

NYHEDER


Fusce vehicula dolor arcu, sit amet blandit dolor mollis nec. Donec viverra eleifend lacus, vitae ullamcorper metus. Sed sollicitudin ipsum quis nunc sollicitudin ultrices. Donec euismod scelerisque ligula.

22. februar 2020


HAR DU BRUG FOR EN FREMTIDSFULDMAGT?


Vil du undgå at blive umyndiggjort, hvis du på grund af en ulykke, demens eller anden alvorlig sygdom ikke længere er i stand til at tage vare på dine egne personlige og økonomiske interesser?


1. marts 2020


HAR DU SNART GENERALFORSAMLING


Det er vigtigt, at generalforsamlingen gennemføres professionelt i overensstemmelse med virksomhedens eller foreningens vedtægter.


Copyright © All Rights Reserved

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at klikke på "OK" accepterer du brugen af cookies.

OK